Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szerződéskötés a Szent Korona Szövetséggel is

2010.03.21

2010. március 20-án, e ragyogó tavaszi napon, a Budai Várban jártunk, ahol az 1956 Magyar Nemzetőrség, az 1956-os Vitézi Lovagrend Világszövetsége, a Szent Korona Tant alapértéknek elfogadva, együttműködési szerződést deklarált a Szent Korona Szövetséggel az I. kerületi Önkormányzat aulájában. A kihirdetésnél jelen volt Regőczy István prelátus  katolikus, és Csuka Tamás református püspök is, jelenlétükkel emelve e nemzeti egység erősítését célzó törekvésünket. Ősi hangszerünk, a tárogató zenéjének kísérte mellett énekeltük el nemzeti Himnuszunkat, majd v. Juhász Antal verseket mondott.

 

Kép

V. lvg. Dömötör Zoltán nemzetőr vezérezredes főparancsnok, v.lvg. Keserű József főkapitány helyettes, és v. Kiss Imre országos elnök, elmondta, hogy milyen fontos ez a szerződéskötés, hiszen jelenlegi helyzetünkből csak akkor van esély kilábalni, ha rivalizálás helyett, megteremtsük a nemzeti egységet. Ezért vagyunk itt, és reméljük, hogy még sok olyan szervezettel tudunk hasonló célért összefogni, hogy a Szent Korona Tan alapján visszaállíthassuk Magyarország Történelmi Alkotmányát, mert a magyar föld a magyaroké, és az idők végezetéig az is kell, hogy maradjon. Főparancsnokunk kiemelte, hogy az 1956-os forradalom és szabadságharc is a magyar függetlenség és Történelmi Alkotmány helyreállításának szellemében és megvalósításáért robbant ki, de ami akkor nem sikerült, azt valósítsuk meg most, hiszen itt az idő, mert a magyar haza nem eladó. Rajtunk nem múlik, mert mi, mindent megteszünk annak érdekében, hogy ez megvalósulhasson.
A rendezvény végén megkérdeztem az elnök urat, hogy hogyan vélekedik arról a bírálatról és elhatárolódásról, amely a Dávid Ibolyának 2009. december 28-án a Szent Korona tiszteletéért, és a magyarságért végzett tevékenységéért átadott emlékérem miatt érte.
Dávid Ibolya azért kapott kitüntetést, mert az 1944. 03. 19-es német megszállástól a mai napig, senki nem tette be a magyar törvényekbe a Szent Korona Tant, illetve az abból jövő Történelmi Alkotmányt, de ő 2000-ben megkísérelte. Bár sok minden kimaradt, de mégis fontos ez a Törvény, és a mi kötelességünk, hogy ennek a jövőben érvényt szerezzünk, a Történelmi Alkotmányunkat helyreállítsuk, mert ez nemzeti ügy. Ne kitalált Alkotmányunk legyen, mert ez nem működőképes.
Én, mint a Szent Korona Szövetség elnöke, arra vagyok köteles, hogy aki a Szent Korona irányába rosszat tesz, vagy jót tesz, mind a kettőre reagáljak.
Összefoglalásként hagy mondjam el, hogy örülök az újabb szövetségesnek, de terveink, csak akkor valósulhatnak meg, ha olyan kormányunk is lesz, ami az idegen érdek kiszolgálása helyett, a nemzet érdekét tartja elsődlegesnek, és meg is akarja valósítani a Szent Korona Tan alapján álló Történelmi Alkotmány visszaállítását. Úgy legyen, tegyünk érte!
 
A nemzet iránti tisztelettel: Bencze Pál nemzetőr ezredes.
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.