Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A téma az utcán hever, és én leszálltam érte.

2009.04.26
A 86-os autóbuszon utaztam, amikor az álló buszból kinézve, feltűnt egy italbolt falán levő táblán levő felírat: HA MÁR VÁLSÁG VAN, A LEGJOBB BEFEKTETÉS AZ IVÁS!!!

Kép

 
Lám, milyen a magyar találékonyság? Ha nem megy az üzlet, reklámot csinálunk neki, mindenki a maga módján, és a rendelkezésére álló eszközökkel. Gyorsan leszálltam a buszról, és utána néztem a reklám eredményének. Az egyik kijövő embertől kérdezem, hogy hol van az üzlet vezetője, mert szeretnék beszélni vele, hiszen tetszik a reklámja. Jött is legott. Bemutatkozás után, kérdezem is tőle, hogy rosszul megy az üzlet, hogy újfajta reklámfogással él?  - Hát bizony, a válság óta visszaesett a forgalom, és valamit tennem kellett az üzlet fellendítéséért. Ezt gondoltam ki, és másoknak is feltűnt, így növekszik a forgalom. Ezt a befektetést, egyszerűen nem lehet elbukni, mert ez jókedvet ad az embereknek, és ezt, senki nem veheti el tőlük.
Ki akarja elvenni tőlük?   - Hát, nem mennék bele a politikába. Az élet!
Nekem, nyugodtan elmondhatja a véleményét, hiszen a Magyar Világ szlogenjével élve, „Amire Ön gondolni mer, a Magyar Világ meg is írja!” Azért nem mert hangosan gondolkozni az üzletvezető úr, hiszen nem tudja, hogy kivel találkozott. Adtam neki egy friss lapszámot, mert még nem ismerte az újságot, de megígérte, hogy el fogja olvasni. – Ilyen világot élünk, és ezt túl kell élni.
Mit kell tenni, hogy túléljük? - Enni-inni, legyen rá pénzünk, akkor túléljük.
Lefényképezhetem a reklámja mellett, hogy ez a kép megjelenhessen? - Le, ha nem kell érte fizetni.
Olyannyira nem kellett fizetnie, hogy még az újságot is én adtam, de nem kértem érte egy sört sem. Úgy látszik, hogy én rosszabb reklámszakember vagyok, de kívánom, hogy neki jobban menjen az üzlet, a válságból lábaljunk ki, legyenek új munkahelyek, de azokról se felejtkezzünk el, akik a válságot okozták, és még nem érzik a negatív hatását. Egy sör mellett, jó lenne erről is beszélgetni, és a számlát azokkal fizettetni, akik okozták. Még akkor is, ha már nem lesz munkahelyük és elgondolkoznak majd azon, hogy hol k..ták el.

 

Bencze Pali

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.